Πυκνότητα και seo λέξης κλειδιού

Πυκνότητα και seo λέξης κλειδιού

1024 435 master
  • master
  • 0

Η πυκνότητα σελίδων λέξης κλειδιού είναι ένα μέτρο της σχετικής συχνότητας της λέξης στο κείμενο που εκφράζεται ως ποσοστό. Χρησιμοποιήστε το στην κατασκευή eshop για άμεσα αποτελέσματα.

Παραδείγματος χάριν, εάν μια συγκεκριμένη λέξη χρησιμοποιείται 5 φορές σε μια σελίδα που περιέχει 100 λέξεις, η πυκνότητα λέξης κλειδιού είναι 5%. Εάν η πυκνότητα μιας λέξης κλειδιού είναι πάρα πολύ χαμηλή, η μηχανή αναζήτησης δεν θα δώσει πολλή προσοχή σε αυτή την λέξη. Εάν η πυκνότητα είναι πάρα πολύ υψηλή, η μηχανή αναζήτησης μπορεί να ενεργοποιήσει το φίλτρο spam της. Εάν αυτό συμβεί, η σελίδα θα τιμωρηθεί και η θέση της θα είναι πολύ χαμηλή στις λίστες αναζήτησης

Η βέλτιστη αξία για την πυκνότητα λέξης κλειδιού είναι 5-7%. Στην περίπτωση των φράσεων, πρέπει να υπολογίσετε ότι η συνολική πυκνότητα κάθε μια από τις μεμονωμένες λέξεις κλειδιά που περιλαμβάνουν τις φράσεις για να είστε σίγουροι πως αυτό είναι μέσα στα διευκρινισμένα όρια. Στην πράξη, η πυκνότητα λέξης κλειδιού  όταν είναι περισσότερο από 7-8% δεν φαίνεται να έχει οποιεσδήποτε αρνητικές συνέπειες στο seo. Εντούτοις, δεν είναι απαραίτητο και μπορεί να μειώσει το ευανάγνωστο του περιεχομένου από την πλευρά του χρήστη.