Ταχύτατα Καταστήματα

Δημιουργούμε ταχύτατα καταστήματα σύμφωνα με το Google Page Speed.

Magento E-commerce server Optimization

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορεί να έχει τέλειο σχεδιασμό. Αλλά εάν δεν είναι αρκετά γρήγορο, δεν θα ανταποκρίνεται στα πρότυπα ταχύτητας που ορίζει η Google και επομένως δεν μπορεί να έρθει στα αναγκαία αποτελέσματα αναζήτησης. Ως εκ τούτου, είναι βασικό το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε Magento να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ταχύτητα, έτσι ώστε να έχει βελτιωμένη ορατότητα στην Google.

Η πλειοψηφία των παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας δίνει μεγάλη ταχύτητα ανάλογα με τις διαμορφώσεις που επικρατούν στο Server. Αυτό θα φροντίσει για την ανάγκη βελτιστοποίησης του Server, αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα στην ιστοσελίδα του Magento, θα πρέπει να προσλάβετε μία εταιρία η οποία θα αναλάβει το optimization. Σε μια τέτοια κατάσταση, τόσο ο κώδικας του Magento, όσο και το περιβάλλον διακομιστή, θα πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση.

Η δυναμικότητα και η ευελιξία του eshop βασίζονται στην απόδοσή του και η απόδοση του eshop του βασίζεται στο πόσο καλός και ευφυές είναι ο κώδικας. Συμμετέχουμε σε περίπλοκη μελέτη του κώδικα σας και εξετάζουμε τις αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και τις διαμορφώσεις. Αυτό εγγυάται την αξιοπιστία του eshop σας και εκτός από αυτό, αξιολογούμε επίσης το backend του ιστότοπου.
Όταν πρόκειται για την κατανόηση και τη βελτίωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι ζωτικής σημασίας να δοκιμάσετε έναν δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα για να ελέγξετε την ανταπόκρισή του και τη σταθερότητά του.

Mε την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πολλές φορές παρουσιάζονται προβλήματα ταχύτητας. Αυτό συνήθως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του server αλλά και της βάσης δεδομένων του Magento eshop. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας παρουσιάζουμε μία νέα υπηρεσία το Magento eshop server Optimization. Σε αυτή την υπηρεσία αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας σε ένα ταχύτατο eshop.

Μερικές από τις υπηρεσίες μας:

Chrooted FTP, Server OS Tuning, Database tuning, Apache | Fastcgi & PHP-FPM, Nginx & PHP-FPM, Memcached, FPC + APC + Varnish, Diskless Cache

Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες δημιουργούμε ένα ταχύτατο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Κατασκευή eshop σε Magento