Ασφάλεια στο Wordpress

H ασφάλεια είναι το Α και το Ω στην πλατφόρμα του Wordpress.

WordPress και ασφάλεια

Ένα αποτελεσματικό σύστημα προστασίας περιήγησης ιστοσελίδων πρέπει να προστατεύει τους υπαλλήλους από απειλές και τους επιτρέπει να διαμορφώνουν τους όρους και τις συνθήκες για το πώς ξοδεύουν οι υπάλληλοι το χρόνο τους στο διαδίκτυο. Οι ιοί και όλα τα άλλα επικύνδυνα προγράμματα πρέπει να αντιμετωπίζονται προτού εισέλθουν στο δίκτυο και προκαλέσουν ζημιά, δίνοντας λεπτομερείς αναφορές που δείχνουν πόσο αποτελεσματική είναι η πολιτική ασφάλειας και ποιές τροποιήσεις μπορούν να γίνουν σε αυτή.

WordPress και ασφάλεια

Τι σας προσφέρουμε

Αντιμετώπιση Virus & Malware

Εντοπισμός και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από την ιστοσελίδα. Επαναφορά ιστοσελίδα στην αρχική της κατάσταση από backup. Ενημέρωση μηχανών αναζήτησης και ιστοσελίδων ασφαλείας για την ολοκλήρωση καθαρισμού.

Ενίσχυση Ασφάλειας

Βελτιώσεις ασφαλείας με την προσθήκη εφαρμογών που προστατεύουν την ιστοσελίδα σε πραγματικό χρόνο. Παρακολούθηση επιθέσεων και άμεση αντιμετώπιση. Εγκατάσταση ενημερώσεων ασφάλειας σε πλατφόρμα και plugins.

Ενημερώσεις Ασφαλείας

Οι ενημερώσεις του WordPress και των Plugins είναι πολλών ειδών. θα επικεντρωθούμε σε δύο βασικές. Ενημερώσεις ασφαλείας και ενημερώσεις για την περεταίρω ανάπτυξη και καλυτέρεύση του λογισμικού.
Οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι πάντα επιθυμητές και μάλιστα αναγκαίες. Πραγματοποιούνται άμεσα.

Eνημέρωση έκδοσης Προσθέτων

Όλες οι εκδόσεις ασφαλείας γίνονται σε όλες τις ιστοσελίδες εντός 24 ωρών από την ανακοίνωσή τους.
Οι ενημερώσεις σχετικά με την βελτίωση του κώδικα γίνεται μετά από έλεγχο συμβατότητας με τις υπόλοιπες εφαρμογές της ιστοσελίδας.

Θωράκιση Ιστοσελίδας

Η Θωράκιση στο διαδίκτυο σήμερα είναι ένα όλο και αυξανόμενο πρόβλημα. Η εγγυημένη ασφάλεια 100% είναι αδύνατη. Φροντίζουμε όμως να θωρακίσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε και να μην είναι καθόλου εύκολο, αλλά και να ειδοποιηθούμε αμέσως μόλις κάποιος κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια.
Παρακολούθηση κίνησης της ιστοσελίδας 24*24 με αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης για οποιοδήποτε πρόβλημα.