Ιστοσελίδες σε Wordpress

Η εταιρία μας έχει τεράστια εμπειρία στο κομμάτι της ανάπτυξης της πλατφόρμας Wordpress.

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress

Το να κατασκευάσεις ύπεροχες, έξυπνες ιστοσελίδες σε WordPress, δεν γίνεται μόνο τυχαία. Δημιουργείται από ένα πάθος για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, και ένα σωστό επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρίας.

Στην Connected πιστεύουμε ότι έχουμε αυτή την ισορροπία.

Το βασικό μας σύνολο δεξιοτήτων είναι βασισμένο στην πλατφόρμα WordPress. Στην πραγματικότητα, ζούμε και αναπνέουμε με το WordPress και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξαιρετικά ισχυρές λύσεις και εύχρηστα συστήματα για μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις. Οι λύσεις μας είναι ευέλικτες και εύκολες στην εκμάθηση, έτσι μπορούμε να τις προσαρμόσουμε ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Το WordPress είναι απείρως επεκτάσιμο χάρη στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και γι ‘αυτό είναι πολύ, πολύ δημοφιλές.

Το WordPress είναι μια θαυμάσια πλατφόρμα, αλλά μερικές φορές πρέπει να την προωθήσετε λίγο παραπάνω – αυτό κάνουμε στην Connected. Προσφέρουμε μια γνήσια συνεργασία, την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης του WordPress από την εταιρία Connected, αποκτάτε όχι μόνο μια δεκαετή εμπειρία στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων αλλά και εμπειρία σε συμβουλευτικές υπηρεσίες και κατάρτιση για να σας επιτρέψουμε να ενημερώσετε το δικό σας site και να το βελτιστοποιήσετε με τον τρόπο σας.

To WordPress είναι μια πλατφόρμα Open Source η οποία έγινε αρχικα γνωστη σαν πλατφόρμα ανάπτυξης blogs. Σταδιακά εξελίχθηκε σε μία ολοκληρωμένη λύση κατασκευής ιστοσελίδων. Θεωρείτε λιγότερο (bug free) από το joomla και έτσι έχετε και περισσότερο ασφάλεια. Η Connected μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τα παρακάτω:

– Εγκατάσταση του WordPress
– Δημιουργία μενού και κειμένων
– Κατασκευή μοναδικού template για εσάς
– Εγκατάσταση απαιραίτητων plugins
– Onpage Seo την ιστοσελίδα έτσι ώστε να φτάσετε στην πρώτη σελίδα του Google.
– Προσθήκη περιεχομένου και διαχείριση
– Επεξεργασία, προσθήκη και διαχείριση φωτογραφιών

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress από την Connected

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, γνωρίζετε ότι είναι πολύ σημαντικό να έχετε έναν καλά σχεδιασμένο και ανταποκρινόμενο ιστότοπο, και γι ‘αυτό κάθε δικτυακός τόπος που δημιουργούμε είναι φιλικός προς το κινητό και δοκιμασμένος από χρήστες για απόκριση, χρηστικότητα και μετατροπές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εμπειρία 10 χρόνων λειτουργίας ιστοτόπων.

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοτόπων μας δεν έχουν καμία σχέση και όλες περιστρέφονται γύρω από μια βήμα-προς-βήμα διαδικασία με την επιχείρησή σας και τους στόχους που εμφανίζονται.

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress γιατί να το επιλέξω

1. H Google προωθεί το WordPress. Όλες οι σελίδες που χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα γίνονται index πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλη πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σχετικά άμεσα.
2.Το WordPress έχει έναν απεριόριστο αριθμό των plug-ins ή add-ons που έχουν αναπτυχθεί για όλες σχεδόν τις χρήσεις της σελίδας σας.
3. Είναι συνήθως πολύ φθηνότερο να έχουμε μια ιστοσελίδα που αναπτύχθηκε με το WordPress από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.
4. Είναι εύχρηστο, εύκολο και δεν χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για να μπορέσετε να το διαχειριστείτε.
5. Αυτές τις μέρες κάθε ιστοσελίδα επιχείρηση χρειάζεται ένα blog. Κατασκευάζοντας μια σελίδα με WordPress, απλά έχετε το Blog ενσωματωμένο!