Φιλοξενία σε Wordpress

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα plugins της αγοράς για ένα ταχύτατο Wordpress.

Hosting σε WordPress

Η Connected.gr σας προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία στον τομέα της φιλοξενίας του WordPress, με servers τελευταίας τεχνολογίας από την Γερμανία. Δημιουργήσαμε για εσάς μία σειρά από πακέτα φιλοξενίας για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα αργά site δεν αρέσουν σε κανέναν, ούτε τους ιδιοκτήτες αλλά ούτε φυσικά και στους επισκέπτες. Αν η ιστοσελίδα είναι αργή οι επισκέπτες σας θα πλοηγηθούν σε σελίδα ανταγωνιστή σας για ενημέρωση. Γι`αυτό πρέπει να αναζητήσετε ταχύτερη ανταπόκριση από τους ανταγωνιστές σας.

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε Wordpress

Hosting σε WordPress

Η εταιρεία μας διαθέτει server σε datacenter της Γερμανίας.  Τα πακέτα φιλοξενίας είναι τα εξής: 500Mb – 1Gb – 3Gb – 10Gb.

– Bandwidth – Χωρίς περιορισμό στη μεταφορά δεδομένων σε Mb, στις ιστοσελίδες.
– Cpanel. Σας παρέχουμε πλήρη διαχείριση του control pannel.
– E-mail Επαγγελματικά info@domain.gr με προστασία από ιούς και φίλτρα για spam.
– Στατιστικά Αναλυτικά στατιστικά του site, επισκέψεων, σελίδων, μηνιαίο ιστορικό.
– Χρήση SSD Disks – βελτίωση στην απόδοση και ταχύτητα της ιστοσελίδας ή του eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) σας ως και 40 φορές σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις.
– Δημιουργία απεριόριστων λογαριασμών e-mail , subdomains και βάσεις δεδομένων MySQL ή Postgres.
– Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, διαθέσιμα 24/24 μέσω internet. Διαθέσιμα 2 προγράμματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιρίαζει και να κάνετε και σύνγκριση στατιστικών για μεγαλύτερη αξιοπιστία (Google Αnalytics, Webalizer, AWstats).
– Εβδομαδιαίο και μηνιαίο back up της ιστοσελίδας ή του eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) σας
– Πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail απ οποιοδήποτε σημείο.
eXploit Scanner & ModSecurity – Πρόκειται για δύο υπηρεσίες προστασίας από ιούς (eXploit Scanner) και από κακόβουλες επιθέσεις μέσω των url του κάθε site. To eXploit Scanner τρέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ελέγχει εάν υπάρχει κάποιο αρχείο με κακόβουλο περιεχόμενο και το απομακρύνει από την ιστοσελίδα σας.