Αριθμός λέξεων κλειδιών σε μια ιστοσελίδα

Αριθμός λέξεων κλειδιών σε μια ιστοσελίδα

1024 612 master
  • master
  • 0

Οι λέξεις κλειδιά πρέπει να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις φορές στο κείμενο της ιστοσελίδας σας. Δοκιμάστε το και στην κατασκευη eshop magento από εμάς.
Το ανώτερο όριο εξαρτάται από το γενικό μέγεθος σελίδων – όσο μεγαλύτερη η σελίδα, οι περισσότερες επαναλήψεις λέξης κλειδιού μπορούν να γίνουν. Οι φράσεις λέξης κλειδιού (συνδυασμοί λέξεων που αποτελούνται από διάφορες λέξεις κλειδιά) αξίζουν μια χωριστή αναφορά.

Τα καλύτερα αποτελέσματα seo παρατηρούνται όταν χρησιμοποιείται μια φράση λέξης κλειδιού αρκετές φορές στο κείμενο με όλες τις λέξεις κλειδιά στη φράση που υπάρχει ακριβώς με την ίδια σειρά. Επιπλέον, όλες οι λέξεις από τη φράση πρέπει να χρησιμοποιηθούν χωριστά αρκετές φορές στο υπόλοιπο κείμενο.

Πρέπει επίσης να υπάρξει κάποια διαφορά (διασπορά) στον αριθμό καταχωρήσεων για κάθε μια από αυτές τις επαναλαμβανόμενες λέξεις.

Πάρτε ένα παράδειγμα. Υποθέστε ότι βελτιστοποιούμε μια σελίδα του site μας για τη φράση «λογισμικό seo» (μια από τις λέξεις κλειδιά seo μας για αυτήν την περιοχή) Θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί η φράση «λογισμικό seo» στο κείμενο 10 φορές, η λέξη «seo» 7 φορές  κάπου αλλού στο κείμενο και τη λέξη «λογισμικό» 5 φορές. Οι αριθμοί είναι εδώ για την απεικόνιση μόνο, αλλά παρουσιάζουν γενική την ιδέα του seo αρκετά καλά.