Ασφάλεια στο Wordpress & το Magento

Συνεργαζόμαστε με τα ασφαλέστερα Datacenter και τις καλύτερες εταιρίες.

Hosting & Ασφάλεια ιστοσελίδων

Η φιλοξενία ιστοσελίδων έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας από ό, τι θα περίμενε κανείς, και μάλιστα ότι ο τύπος φιλοξενίας που θα επιλέξετε θα μπορούσε να αφήσει τον ιστότοπό σας ανοιχτό για επιθέσεις και downtime. Εδώ θα δείτε τι πρέπει να ξέρετε για την φιλοξενία ιστοσελίδων και την ασφάλεια, και πώς η φιλοξενία θα μπορούσε να θέσει το site σας σε κίνδυνο.

Αν ο ιστότοπός σας γίνει αντικείμενο επίθεσης, το Datacenter ενδέχεται να αποφασίσει να αναστείλει τον ιστότοπό σας μόνο μέχρι να καθαριστεί από το κακόβουλο περιεχόμενο. Ένα υπεύθυνο Datacenter δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να επηρεάσει άλλους πελάτες που μοιράζονται τον ίδιο server.

Αυτό μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα σε ένα server. Υπάρχει ένα μεγάλο κίνητρο για το Datacenter να τερματίσει τον ιστότοπό σας προτού επηρεάσει αρνητικά τους άλλους ή εξαπλωθεί κακόβουλο λογισμικό στους χρήστες των ιστοσελίδων. Κανένας πάροχος φιλοξενίας δεν θέλει να βλάψει τη δική του φήμη ή να συμβάλει σε ακόμα μεγαλύτερο χάος, οπότε είναι καλύτερο να αποκόψουν τον ιστότοπό σας και να το απομονώσουν. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης, σαν να μην υπάρχει πλέον στον ιστό. Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν ένα μεγάλο τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου ή εξαρτώνται από την παρουσία τους στο διαδίκτυο, χάνονται έσοδα.

Επιλέξτε από τις κατηγορίες

Hosting σε WordPress
Hosting σε WordPress

Δείτε πληροφορίες για την φιλοξενία σε WordPress

Περισσότερα
Magento και Aσφάλεια
Magento & Ασφάλεια

Δείτε πληροφορίες για το Magento και στην ασφάλεια του

Περισσότερα
Magento Hosting
Magento Hosting

Δείτε πληροφορίες για την φιλοξενία σε Magento

Περισσότερα
WordPress και ασφάλεια
Wordpress & Ασφάλεια

Δείτε πληροφορίες για το WordPress και στην ασφάλεια του

Περισσότερα