Ο αριθμός των λέξεων κλειδιά σε μία σελίδα - ποσότητα κειμένου σε μία σελίδα

Ο αριθμός των λέξεων κλειδιά σε μία σελίδα – ποσότητα κειμένου σε μία σελίδα

775 507 master
  • master
  • 0

Οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές στο περιεχόμενο της σελίδας.
Το ανώτερο όριο εξαρτάται από το συνολικό μέγεθος της σελίδας – όσο μεγαλύτερη είναι η σελίδα, τόσο περισσότερες επαναλήψεις της λέξης-κλειδί μπορούν να γίνουν. Οι φράσεις-κλειδιά (συνδυασμοί λέξεων που αποτελούνται από αρκετές λέξεις-κλειδιά) αξίζουν μία χωριστή αναφορά. Τα καλύτερα seo αποτελέσματα παρατηρούνται όταν μία φράση-κλειδί χρησιμοποιείται αρκετές φορές στο κείμενο με όλες τις λέξεις-κλειδιά στη φράση διατεταγμένες ακριβώς με την ίδια σειρά. Επιπρόσθετα, όλες οι λέξεις της φράσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά αρκετές φορές στο υπόλοιπο κείμενο. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει κάποια διαφορά (διασπορά) στον αριθμό καταχωρήσεων για καθεμία από αυτές τις επαναλαμβανόμενες λέξεις.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Υποθέτουμε ότι βελτιστοποιούμε μία σελίδα για τη φράση “λογισμικό seo” (μία από τις seo φράσεις-κλειδιά μας για αυτό το site). Θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε τη φράση “λογισμικό seo” στο κείμενο 10 φορές, τη λέξη “seo” 7 φορές αλλού στο κείμενο και τη λέξη “λογισμικό” 5 φορές. Οι αριθμοί εδώ είναι μόνο για επεξήγηση, αλλά δείχνουν τη γενική ιδέα του seo αρκετά καλά.

Ποσότητα κειμένου σε μία σελίδα

Μία σελίδα που αποτελείται μόνο από λίγες προτάσεις είναι λιγότερο πιθανό να βρεθεί στην κορυφή της λίστας μίας μηχανής αναζήτησης.
Οι μηχανές αναζήτησης ευνοούν website που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πληροφορίες. Γενικά, θα πρέπει να αυξήσετε το περιεχόμενο κειμένου του website σας για να έχετε οφέλη από το seo. Το βέλτιστο μέγεθος σελίδας είναι 500-3000 λέξεις (ή 2000 έως 20.000 χαρακτήρες).

Η ορατότητα στη μηχανή αναζήτησης αυξάνεται καθώς η ποσότητα του κειμένου της σελίδας αυξάνεται, λόγω της αυξημένης πιθανότητας περιστασιακές και τυχαίες αναζητήσεις να προκαλέσουν την εμφάνιση της. Αυτός ο παράγοντας μερικές φορές καταλήγει σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών.