Εσωτερικοί παράγοντες ταξινόμησης (Internal ranking factors)

Εσωτερικοί παράγοντες ταξινόμησης (Internal ranking factors)

818 398 master
  • master
  • 0

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν τη θέση μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησηςΜπορείτε να δείτε μερικά από αυτά στην κατασκευη eshop μέσα στην ιστοσελίδα μας.
Μπορούν να διαιρεθούν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες ταξινόμησης. Οι εσωτερικοί παράγοντες ταξινόμησης είναι εκείνοι που ελέγχονται από τους ενήμερους ιδιοκτήτες ιστοχώρου seo (κείμενο, layout, κ.λπ.) και θα περιγραφούν σε επόμενο άρθρο.

1. Παράγοντες του layout μιας ιστοσελίδας που είναι σχετικοί με το seo.
2. Ποσό κειμένου που βρίσκεται σε μια σελίδα.

Μια σελίδα που αποτελείται από ακριβώς μερικές προτάσεις είναι λιγότερο πιθανό να φτάσει στην κορυφή ενός καταλόγου μηχανών αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης ευνοούν τις ιστοσελίδες που έχουν ένα υψηλό περιεχόμενο πληροφοριών. Γενικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυξήσετε την περιεκτικότητα σε κείμενα της ιστοσείδας σας προς όφελος του seo. Το βέλτιστο μέγεθος σελίδων είναι 500-3000 λέξεις (ή 2000 σε 20.000 χαρακτήρες).

Η επισκεψιμότητα των μηχανών αναζήτησης αυξάνεται αν αυξηθεί και το πλήθος των σελίδων της ιστοσελίδας λόγω της αυξανόμενης πιθανότητας των περιστασιακών και τυχαίων ερωτήσεων αναζήτησης. Αυτή η μέθοδος έχει ως απότελεσμα να βρίσκεται την ιστοσελίδα σας, αν την αναζητήσετε στο Google, και οδηγεί μερικές φορές σε έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.