Δημιουργώντας σωστό περιεχόμενο

Δημιουργώντας σωστό περιεχόμενο

1024 576 master
  • master
  • 0

Το περιεχόμενο στην κατασκευή ενός site και στην κατασκευη eshop magento παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην προβολή του site για πολλούς λόγους.
Θα περιγράψουμε μερικούς από αυτούς σε αυτή την ενότητα. Επίσης θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να γεμίσετε το site σας με καλό περιεχόμενο.

– Μοναδικότητα περιεχομένου. Οι μηχανές αναζήτησης εκτιμούν νέες πληροφορίες που δεν έχουν δημοσιευθεί πριν. Αυτός είναι ο λόγος που θα ήταν καλό να γράφετε το περιεχόμενο του δικού σας site και να μην αντιγράφετε υπερβολικά από άλλες πηγές. Ένα site βασισμένο σε υλικό παρμένο από άλλα site είναι λιγότερο πιθανό να βρεθεί στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Κατά κανόνα, η πρωτότυπη πηγή του υλικού θα είναι πάντα ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

– Όταν δημιουργείτε ένα site, θυμηθείτε ότι δημιουργείται κυρίως για ανθρώπινους επισκεπτες, όχι για μηχανές αναζήτησης. Να αποκτήσετε επισκέπτες στο site σας είναι μόνο το πρώτο βήμα και το ευκολότερο. Η πραγματικά δύσκολη εργασία είναι να τους πείσετε να παραμείνουν στο site και να τους μετατρέψετε σε αγοραστές. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο χρησιμοποιώντας καλό περιεχόμενο που είναι ενδιαφέρον για πραγματικούς ανθρώπους.

– Προσπαθήστε να ενημερώνετε την πληροφορία στο site και να προσθέτετε καινούριες σελίδες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι μηχανές αναζήτησης εκτιμούν τα site που αναπτύσσονται συνεχώς. Επίσης, όσο πιο χρήσιμο είναι το κείμενο που περιέχει το site σας, τόσο περισσότερους επισκέπτες προσελκύει. Γράψτε άρθρα στο θέμα του site σας, δημοσιεύστε απόψεις επισκεπτών, δημιουργήστε ένα φόρουμ για συζήτηση της εργασίας σας. Ένα φόρουμ είναι χρήσιμο μόνο εάν ο αριθμός επισκεπτών είναι επαρκής ώστε το φόρουμ να είναι ενεργό. Ενδιαφέρον και ελκυστικό περιεχόμενο εγγυάται ότι το site θα προσελκύσει ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

– Ένα site που έχει δημιουργηθεί για ανθρώπους παρά για μηχανές αναζήτησης έχει καλύτερες πιθανοτητες να μπει σε σημαντικούς καταλόγους όπως ο DMOZ και άλλοι.

– Ένα ενδιαφέρον site σε ένα συγκεκριμένο θέμα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες να λάβει συνδέσμους, σχόλια, κριτικές, κλπ. από άλλα site με αυτό το θέμα. Τέτοιες κριτικές μπορούν να σας δώσουν μία καλή ροή επισκεπτών ενώ εισερχόμενοι σύνδεσμοι από τέτοιες πηγές θα εκτιμηθούν πολύ από τις μηχανές αναζήτησης.

– Μία τελική συμβουλή …υπάρχει ένα παλιό γερμανικό ρητό: “Ένας τσαγκάρης επιμένει στο τελευταίο του” που σημαίνει, “Κάνε αυτό που μπορείς να κάνεις καλύτερα.” Εάν μπορείτε να γράψετε ένα δημιουργικό πεζό γραπτό που κόβει την ανάσα για το site σας τότε αυτό είναι υπέροχο. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν ιδιαίτερο ταλέντο για τη συγγραφή ελκυστικών κειμένων και θα πρέπει να βασιστούμε σε επαγγελματίες όπως δημοσιογράφους και τεχνικούς συγγραφείς. Φυσικά, αυτό είναι ένα επιπλέον έξοδο, αλλά είναι δικαιολογημένο μακροπρόθεσμα.