Τα κορυφαία 10 πλεονεκτήματα της χρήσης του Magento στο ηλεκτρονικό εμπόριο

1024 521 master
  • master
  • 1

Αποφάσεις, αποφάσεις. Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για την επιχείρηση σας μπορεί να είναι υπερβολικά δύσκολη. Αλλά σήμερα θέλω να εστιάσω σε ένα από τα πιο δημοφιλή και τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα στον κόσμο: το Magento. Υπάρχουν πολλά να μάθετε σχετικά με το Magento και τις δυνατότητες του, αλλά ο καλύτερος τρόπος να πάρουμε μία μεγαλύτερη εικόνα είναι εξετάζοντας τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του.

1) Πολύπλευρη διαχείριση περιεχομένου

Ένας ενστικτώδης συντάκτης σελίδας που βασίζεται στα οπτικά μέσα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να κτίσουν και να προσαρμόσουν τις προσφορές τους εύκολα και γρήγορα. Η επιλογή μίας φιλικής στο χρήστη WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λαμβάνετε) διεπαφής (interface) διαχείρησης περιεχομένου είναι πολύ καλή για εκείνους που γνωρίζουν κώδικα και θέλουν να τροποποιήσουν τις βασικές λειτουργίες του καλαθιού αγορών.

2) Διαμόρφωση φιλική προς τις κινητές συσκευές

Τα καλάθια αγορών του Magento αναπτύσσονται ανάλογα με το περιβάλλον, οπότε είναι απρόσκοπτα ορατά από κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, και άλλες κινητές συσκευές. Αυτό διευκολύνει ένα καταναλωτικό κοινό που κινείται προς τη χρήση κινητών συσκευών (και πιθανότατα θα κινηθεί περισσότερο προς τις κινητές συσκευές στο μέλλον).

3) Προχωρημένη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Το Magento κάνει μία εξαιρετική δουλειά στο άνοιγμα της ροής για βελτιωμένη οργανική κυκλοφορία. Η πλατφόρμα έχει κτιστεί με γνώμονα την SEO αποδοτικότητα, δίνοντας στα προϊόντα σας καλύτερες πιθανότητες να εμφανιστούν στην Google, στο Bing, και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για προσαρμοσμένες SEO εφαρμογές για εκείνους που έχουν τη γνώση και την ικανότητα να ασχοληθούν με αυτό.

4) Δυνατό και άνετο

Η πλατφόρμα του Magento μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 500.000 προϊόντα σε ένα website, και μπορεί να διαχειριστεί περισσότερες από 80.000 παραγγελίες ανά ώρα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χώρος για μελλοντική ανάπτυξη με ένα ή περισσότερα διαφορετικά καλάθια αγορών στο ίδιο website. Εξαιτίας του μεγέθους του και της πολυπλοκότητας του, σημειώστε ότι το Magento έχει ιδιαίτερες ανάγκες φιλοξενίας για βέλτιστη απόδοση και ταχύτητες φόρτωσης. Βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για τα πρόσθετα κόστη φιλοξενίας εξ’αρχής.

5) Ενσωματωμένες παράλληλες πωλήσεις

Με το Magento, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε παρόμοια ή σχετικά προϊόντα στη σελίδα ενός προϊόντος και στις σελίδες ολοκλήρωσης συναλλαγής, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη και αυξάνοντας τις πιθανότητες πωλήσεων. Παρουσιάστε σχετικά αξεσουάρ, παρόμοια προϊόντα και περισσότερα στα περιθώρια.

6) Εύκολες ενσωματώσεις με τρίτους

Συνδέστε την εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου σας με το Ebay, το Paypal, το Mail Chimp, το Google Shopping, το QuickBooks, και άλλα. Η πλατφόρμα επίσης επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να προσθέσουν το Google Analytics και άλλες παρόμοιες ενσωματώσεις τρίτων που βοηθούν στην ανάλυση των δεδομένων.

7) Προσαρμόστε τα δικαιώματα πρόσβασης

Διατηρήστε το website σας ασφαλές και διαχειριστείτε την εσωτερική πρόσβαση με επιλογές για να προσαρμόσετε πολλαπλά επίπεδα δικαιωμάτων πρόσβασης. Το PCI Data Security (ασφάλεια δεδομένων) έρχεται ως προεπιλογή, οι οθόνες σύνδεσης περιέχουν CAPTCHA, και μία φόρμα για δευτερεύων κωδικό (password) προσφέρουν επιπλέον προστασία έναντι ανεπιθύμητων παραβιάσεων.

8) Έξυπνη φιλτραρισμένη αναζήτηση για πελάτες

Βελτιώστε την εμπειρία του χρήστη με δυναμικές ιδιότητες αναζήτησης που φιλτράρουν τα προϊόντα με βάση μία πληθώρα παραμέτρων. Το Magento χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύννεφο όρων αναζήτησης, φίλτρων ετικέτας προϊόντος, αξιολογήσεων προϊόντος, και προϊόντων που έχουν συγκριθεί και που έχουν επισκεφθεί πρόσφατα, και τη δυνατότητα διαμόρφωσης της αναζήτησης με αυτο-προτεινόμενους όρους.

9) Μία τεράστια κοινότητα

Πάνω από 240.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν Magento για τις ανάγκες τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το 2012, υπήρχαν εκατοντάδες Magento προγραμματιστές με επίσημες πιστοποιήσεις από 35 διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο, και πάνω από 800.000 προγραμματιστές συνολικά. Αυτοί οι αριθμοί έχουν αυξηθεί περαιτέρω, δίνοντας στους πρωτο-ερχόμενους έναν στιβαρό άξονα υποστήριξης και μεγάλες ευκαιρίες για συνδέσεις μεταξύ επιχειρήσεων.

[/fusion_text][fusion_text]

10) Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Το Magento είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα, και έχει μία εκτεταμένη βιβλιοθήκη προσαρμοσμένων επεκτάσεων που έχουν αναπτυχθεί από την προαναφερόμενη παγκόσμια κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε εργαλεία με άλλους χρήστες του Magento ώστε δε χρειάζεται να ασχοληθείτε με το κτίσιμο εκ θεμελίων στις περισσότερες περιπτώσεις. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε πολλαπλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας ένα αντίγραφο του Magento (σε πολλαπλές γλώσσες, και με πολλαπλά νομίσματα). Αυτό είναι ένα σημαντικό θετικό σημείο για μεγάλες επιχειρήσεις που εξυπηρετούν μία παγκόσμια αγορά.