Magento & Wordpress

Η εξειδίκευση μας είναι η κατασκευή Magento eshop και Wordpress website

Aegeancolors.com

Κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το Κουφονήσι είναι το μαγευτικό μέρος της Ελλάδας, όπου ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει ανέμελα και χαλαρά το πανέμορφο κυκλαδίτικο τοπίο, τις θαυμάσιες εναλλαγές των χρωμάτων της θάλασσας, τις χρυσαφένιες ακρογιαλιές με τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά, τις μυστηριώδεις σπηλιές, το δροσιστικό ελαφρό μελτέμι, την φιλοξενία των ντόπιων, την ήπια νυχτερινή διασκέδαση, την εξαίσια ελληνική κουζίνα με άφθονα ολόφρεσκα ψάρια, αστακούς, χταπόδια, καλαμάρια και αχινούς.

Ιδανικό μέρος για όσους:

– Θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα όλη τη μέρα. Οι παραλίες είναι δίπλα και ο φιλοξενούμενος ξεκινώντας με το μαγιό από το κατάλυμά του τις απολαμβάνει οποιαδήποτε ώρα. Μια από τις καλύτερες παραλίες με απίθανη άμμο και χρώματα, η Αμμούδα, είναι μέσα στο χωριό και το κολύμπι σε αυτή ειδικά το πρωί και το απόγευμα είναι μοναδικό.

– Θέλουν να απολαύσουν το πιο όμορφο μέρος της Ελλάδας με την οικογένεια τους, χωρίς κινδύνους, αγωνίες, προγραμματισμούς και μετακινήσεις με αυτοκίνητα. Το Κουφονήσι είναι Παράδεισος για τους γονείς και τα παιδιά τους, τα οποία μπορούν να κολυμπούν ανεξάρτητα, να γυρίζουν ελεύθερα μέσα στο χωριό, να παίζουν ξυπόλυτα ποδόσφαιρο στην Αμμούδα το απόγευμα και οι γονείς τους να είναι ξέγνοιαστοι.

– Επιθυμούν, χωρίς μετακινήσεις και προγραμματισμούς, να απολαύσουν, τα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα ντόπια κατσικάκια και την ελληνική κουζίνα σε διαφορετικά αλλά ποιοτικά πάντοτε ταβερνάκια, καθώς και το ποτό τους στα απίθανα μπαράκια.

– Θέλουν να απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους και να συνεχίζουν τη διασκέδαση τους ακόμα και όταν κάποιοι από την παρέα κουράζονται ή νυστάζουν.

– Έχουν φουσκωτό. Εύκολα εξασφαλίζει κανείς το δικό του, ασφαλές ρεμέντζο. Το Κουφονήσι είναι ιδανικό για φουσκωτό. Ακόμη και με Βοριά, χωρίς ταλαιπωρίες και σε ελάχιστο χρόνο, προσεγγίζει κανείς και απολαμβάνει τις νότιες ήρεμες ακρογιαλιές του Πάνω και Κάτω Νησιού, της Σχοινούσας, της Ηρακλειάς και της Νάξου. Με καλό καιρό, το πολύ σε μια ώρα μπορεί να φθάσει στην Πάρο, την Αμοργό, τη Δονούσα και την Ίο.

– Αρέσει το ψάρεμα είτε από το λιμάνι και τα βραχάκια με καλάμι και πεταχτή, είτε από βάρκα με συρτή και καθετή, είτε με ψαροτούφεκο.

– Είναι λάτρες της πεζοπορίας ή της ποδηλασίας. Εκτός από το Πάνω Νησί όπου και οι μετακινήσεις γίνονται συνήθως με τα πόδια ή με ποδήλατο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει η πεζοπορία στο Κάτω Νησί και την Κέρο όπου δεν υπάρχουν καθόλου δρόμοι.

– Θέλουν να γνωρίσουν και να ενταχθούν στην τοπική ήρεμη κοινωνία αποκτώντας πραγματικούς φίλους τους περισσότερους φιλόξενους και απλούς κατοίκους του νησιού.

– Ψάχνουν να βρουν ένα ήσυχο αλλά ζωντανό μέρος με θαυμάσιες κλιματολογικές συνθήκες, με τις αναγκαίες υποδομές, μέσα σε απλό, φιλόξενο και φιλικό κοινωνικό περιβάλλον, που να τους χαλαρώνει, να τους εμπνέει για να μπορούν ήρεμα και δημιουργικά να ασχοληθούν με τα επιστημονικά ή καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα.

Τα παραδοτέα

H Connected ανέλαβε την κατασκευή της σελίδας Aegeancolors.com to 2007. Η σελίδα κατασκευάστηκε σε WordPress.

Φιλικό σε κινητά – tablet
Φιλικό στο Google – SEO Optimized
Ταχύτητα
Ασφάλεια

Ενδεικτικά έργα σε WordPress