Προώθηση ιστοσελίδων - SeoΠροώθηση ιστοσελίδων – Seo.

Οι θεματικοί (επαγγελματικοί) Κατάλογοι (directories) είναι στην ουσία ευρετήρια με κατηγορίες θεμάτων και παρουσιάζουν έναν εξαιρετικά δομημένο τρόπο ανεύρεσης πληροφοριών. Επιτερέπουν στον χρήστη να πλοηγηθεί μέσω των διάφορων θεματικών κατηγοριών και να κάνει αναζήτηση της υποκατηγορίας που τον ενδιαφέρει. Εφόσον η ιστοσελίδα σας θα είναι δηλωμένη στον εν λόγω θεματικό κατάλογο θα μπορεί να την εντοπίσει και να την επισκεφθεί.

Μηχανές Αναζήτησης

Οι Μηχανές Αναζήτησης (Search Engines) λειτουργούν διαφορετικά από τους θεματικούς καταλόγους. Λειτουργούν ως τεράστιες βάσεις δεδομένων οι οποίες αποθηκεύουν πληροφορίες για εκατομμύρια ιστοσελίδες. Οι μηχανές αναζήτησης δεν παρουσιάζουν τις πληροφορίες με ιεραρχικό τρόπο όπως οι θεματικοί κατάλογοι. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε αυτές τις βάσεις, πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά (keywords) οι οποίες περιγράφουν τις πληροφορίες που θέλετε να βρείτε. Εφόσον, η ιστοσελίδα σας είναι δηλωμένη σε μια μηχανή αναζήτησης και η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι σωστή τότε θα την εμφανίσει ψηλά στα αποτελέσματα της αναζήτησης με αποτέλεσμα την προσέλκυση του υποψήφιου πελάτη.(παράδειγμα μηχανών αναζήτησης google, bing, yahoo).

Προώθηση Ιστοσελίδας

Eπιλέγουμε για εσάς τις μηχανές αναζήτησης και τους θεματικούς καταλόγους που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και προωθούμε την ιστοσελίδα σας. Αν έχετε επιλέξει εμάς για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας η Connected αναλαμβάνει να την προωθήσει στις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης και τους σημαντικότερους ελληνικούς και διεθνείς καταλόγους.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης έχει ως αποτέλεσμα τη μεσοπρόθεσμη βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης με ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας απευθείας από τους επισκέπτες των ιστοσελίδων όπου θα καταχωρηθείτε.

Το κόστος θα καθοριστεί μετά από συμφωνία. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την αποδοτικότερη λύση με βάση τις απαιτήσεις σας.

H τοποθέτηση μιας ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης ισοδυναμεί με αύξηση της επισκεψιμότητας στο δικτυακό σας τόπο, με άμεσο αποτέλεσμα περισσότερους πελάτες.

SEO - Προώθηση ιστοσελίδων

 • Ο ορός SEO προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization, που στα Ελληνικά μεταφράζεται ως “Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης” αλλά ουσιαστικά εννοείται βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.
  Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και το Yahoo! είναι η σημαντικότερη πηγή για την αύξηση των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας. Η πλέον διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης είναι αναμφισβήτητα η Google, δια μέσω της οποίας πραγματοποιούνται το 88% των αναζητήσεων στην Ελλάδα σύμφωνα με την Nielsen/NetRatings για των Μάρτιο του 2010.
  Να σημειωθεί επίσης ότι οι επισκέπτες της Google κάνουν μόνο αναζητήσεις ενώ οι άλλες δύο ιστοσελίδες είναι και ειδησεογραφικά portals, άρα η χρήση τους ως μηχανές αναζήτησης δεν είναι δεδομένη.
  Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι SEO είναι “ένα σύνολο τεχνικών που σκοπό έχουνε να επηρεάσουν την κατάταξη μια ηλεκτρονικής σελίδας στις μηχανές αναζήτησης”.
 • Το SEO εκκινεί από την επιλογή των σωστών keywords: μια διαδικασία ιδιαιτέρως σημαντική την οποία πολλές φορές οι σχεδιαστές σελίδων υποτιμούν ή και αγνοούν. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο στο Ναύπλιο με το όνομα «Άρτεμις» δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται να εμφανίζεται πρώτο στο keyword «Άρτεμις» -διότι ο χρήστης που αναζητά το συγκεκριμένο keyword μάλλον ενδιαφέρεται για την μυθολογία- αλλά στο keyword «ξενοδοχείο Ναύπλιο» -διότι προφανώς αυτό θα πληκτρολογήσουν οι δυνητικοί πελάτες του. Στο δεύτερο στάδιο του SEO εφαρμόζονται κάποιες τεχνικές για να αναδεικνύονται πιο αποτελεσματικά τα συγκεκριμένα keywords στις μηχανές αναζήτησης.
  Οι τεχνικές αυτές ουσιαστικά αλλάζουν σε μικρή κλίμακα την ιστοσελίδα ωστόσο μπορούν να εκτινάξουν την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι αυτές οι τεχνικές απαιτούν ένα χρονικό ορίζοντα από έναν μέχρι έξι μήνες ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα του keyword. Επιπλέον αυτό δεν σημαίνει ότι μετά τους έξι μήνες η ιστοσελίδα δεν μπορεί να βελτιώσει άλλο την θέση της. Σίγουρα όμως παράγοντες όπως η συχνότητα ανανέωσης της ιστοσελίδας, η ηλικία της και το περιεχόμενό της παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφανισιμότητα.
 • H CONNECTED προσφέρει επαγγελματικές λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφανισιμότητα της ιστοσελίδας σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo!, Live search, in.gr). Οι υπηρεσίες SEO ξεκινούν με την έρευνα και ανάλυση της παρούσας κατάταξης της ιστοσελίδας σας και παρέχουν δωρεάν εκπόνηση εξατομικευμένης SEO στρατηγικής.
  Στη συνέχεια εφαρμόζουμε τις τεχνικές SEO στην ιστοσελίδα σας οι οποίες βελτιώνουν την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης και ενισχύουν την επισκεψιμότητά της. Σημαντικό είναι να διευκρινιστεί ότι η βελτίωση επισκεψιμότητας γίνεται με άξονα τις αναζητήσεις των δυνητικών πελατών σας. Κατά περίπτωση μια αύξηση επισκεψιμότητας της τάξεως των 30 ατόμων καθημερινά δεν είναι μικρή άμα αναλογιστούμε ότι αυτοί οι 30 νέοι επισκέπτες ενδιαφέρονται άμεσα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.
  Ανάλογα με την περίπτωση μπορούμε να σας προτείνουμε διαδικτυακή διαφήμιση για άμεση βελτίωση της επισκεψιμότητας παράλληλα με την βελτιστοποίηση εμφανισιμότητας, ωστόσο η Connected πιστεύει στην δυναμική των κανονικών αποτελεσμάτων.
 • * Επιλογή λέξεων κλειδιά – (Keywords Selection)
  * Βελτιστοποίηση της δομής του website (Website structure optimise)
  * Βελτιστοποίηση του περιεχομένου website
  * Καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης (Search engines submitions)
  * Δημιουργία συνδέσμων προς το website σας (Links building)
  * Σύνταξη Άρθρων (Articles writing)
  * Σύνταξη εκθέσεων για την βελτίωση των αποτελεσμάτων (Reporting Results)