Λέξεις-κλειδιά του Meta tag

Comment are off

Το Meta tag  αρχικά χρησιμοποιούταν για να καθορίσει λέξεις-κλειδιά για τις σελίδες, αλλά αυτό δε χρησιμοποιείται από τις μηχανές αναζήτησης τώρα.

Συχνά αγνοείται στις seo εργασίες. Ωστόσο, θα ήταν φρόνιμο να ορίσετε αυτό το tag, στην περίπτωση που υπάρξει μία αναβίωση της χρήσης του. Ο ακόλουθος κανόνας πρέπει να παρατηρηθεί για αυτό το tag: μόνο λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται στο περιεχόμενο της σελίδας πρέπει να προστεθούν σε αυτό. Μπορείτε να το δείτε αυτό σε οποιαδήποτε κατασκευη eshop magento.

Περιγραφή του Meta tag

Χρησιμοποιείται για να καθορίσει τις περιγραφές σελίδας. Δεν επηρεάζει τη διαδικασία κατάταξης του seo αλλά είναι πολύ σημαντικό. Πολλές μηχανές αναζήτησης (συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης – της Google) παρουσιάζουν πληροφορίες από αυτό το tag στα αποτελέσματα αναζήτησης τους, εάν αυτό το tag είναι παρόν σε μια σελίδα, και εάν το περιεχόμενο του ταιριάζει με το περιεχόμενο της σελίδας και το αίτημα της αναζήτησης.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι μία ψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης δεν εγγυάται πάντα μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Για παράδειγμα, εάν η περιγραφή του αποτελέσματος αναζήτησης των ανταγωνιστών σας είναι πιο ελκυστική από εκείνη του website σας, τότε οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης ενδέχεται να επιλέξουν τη δική τους πηγή αντί για τη δική σας. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό το κείμενο περιγραφής του Meta tag να είναι σύντομο, αλλά ενημερωτικό και ελκυστικό. Επίσης πρέπει να περιέχει λέξεις-κλειδιά κατάλληλες για τη σελίδα.

About the Author
Magento Xperience: 5 years, Wordpress Xperience: 3 years, Joomla Xperience: 7 years
uijquery.org | 521: Web server is down

Error 521 Ray ID: 20d7c6f856a926f6 • 2015-07-29 09:25:34 UTC

Web server is down

You

Browser

Working
Frankfurt

CloudFlare

Working
uijquery.org

Host

Error

What happened?

The web server is not returning a connection. As a result, the web page is not displaying.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

Contact your hosting provider letting them know your web server is not responding. Additional troubleshooting information.